Skip to content
arco_logo_simm_trimmed

DIETA BAIXA EN HIDRATS DE CARBONI
PER A LA PROVA DE FRENACIÓ MIOCÀRDICA

CONSELLS GENERALS

La prova que li faran requereix una preparació dietètica preliminar per obtenir uns resultats vàlids i fiables. La preparació consta d’una dieta baixa en hidrats de carboni que vostè haurà de realitzar durant un període de 2 dies.

Segueix estrictament aquestes instruccions:

  • És molt important fer el menú tal com està estipulat a continuació. Qualsevol modificació afectarà el resultat de la prova.
  • Es pot beure aigua sense cap restricció. No es poden prendre begudes ensucrades. No ha de prendre res que no estigui escrit en la dieta.
  • Un dejuni de 12 hores com el requerit implica sopar com més tard a les 19 hores del dia previ a la prova.
  • Haurà de SUSPENDRE TOTS ELS SORS GLUCOSATS un mínim de 18 hores abans de la prova.

A continuació li mostrarem els menús dels dos dies previs a la realització de la prova. Per a qualsevol aclariment, no dubti en posar-se en contacte amb la nostra unitat.

MENÚ

DIA 1

ESMORZAR:
Truita francesa (2 ous – 120g)
50g pernil dolç + 40g formatge semicurat
Cafè amb llet sencera amb Stevia (100ml de llet)
Oli d’oliva (5g)

A MIG MATÍ:
Infusió amb Stevia + 20g de fruita seca

DINAR:
Amanida (100g enciam, 50g tomàquet, 50g pastanaga)
Vedella (150g) o Porc (carn magra) a la planxa (150g)
Poma (120g)
Oli d’oliva (15g)

BERENAR:
Torrada integral (10g)
Formatge fresc sencer (60g)
Infusió amb Stevia Oli d’oliva (5g)

SOPAR:
Crema de carbassó sense patata amb 2 formatges (200g carbassó + 2 formatets – 30g)
Peix blanc a la planxa (150g)
Iogurt natural sencer amb Stevia (125g)
Oli d’oliva (15g)

DIA 2

ESMORZAR:
Ous remenats (2 ous – 120g)
50g pernil salat + 40g formatge semicurat
Cafè amb llet sencera amb Stevia (100ml de llet)
Oli d’oliva (5g)

A MIG MATÍ:
Infusió amb Stevia + 20g de fruita seca

DINAR:
Amanida (100g enciam, 50g tomàquet, 50g pastanaga)
Peix blau a la planxa (150g)
Poma (120g)
Oli d’oliva (15g)

BERENAR:
Torrada integral (10g)
Formatge fresc sencer (60g)
Infusió amb Stevia
Oli d’oliva (5g)

SOPAR:
Mongeta tendra (200g)
Pollastre a la planxa (150g)
Iogurt natural sencer amb Stevia (125g)
Oli d’oliva (15g)

arco_logo_simm_trimmed

DIETA BAIXA EN HIDRATS DE CARBONI
PER A LA PROVA DE FRENACIÓ MIOCÀRDICA

CONSELLS GENERALS

La prova que li faran requereix una preparació dietètica preliminar per obtenir uns resultats vàlids i fiables. La preparació consta d’una dieta baixa en hidrats de carboni que vostè haurà de realitzar durant un període de 2 dies.

Segueix estrictament aquestes instruccions:

  • És molt important fer el menú tal com està estipulat a continuació. Qualsevol modificació afectarà el resultat de la prova.
  • Es pot beure aigua sense cap restricció. No es poden prendre begudes ensucrades. No ha de prendre res que no estigui escrit en la dieta.
  • Un dejuni de 12 hores com el requerit implica sopar com més tard a les 19 hores del dia previ a la prova.
  • Haurà de SUSPENDRE TOTS ELS SORS GLUCOSATS un mínim de 18 hores abans de la prova.

A continuació li mostrarem els menús dels dos dies previs a la realització de la prova. Per a qualsevol aclariment, no dubti en posar-se en contacte amb la nostra unitat.

MENÚ

DIA 1

ESMORZAR:
Truita francesa (2 ous – 120g)
50g pernil dolç + 40g formatge semicurat
Cafè amb llet sencera amb Stevia (100ml de llet)
Oli d’oliva (5g)

A MIG MATÍ:
Infusió amb Stevia + 20g de fruita seca

DINAR:
Amanida (100g enciam, 50g tomàquet, 50g pastanaga)
Vedella (150g) o Porc (carn magra) a la planxa (150g)
Poma (120g)
Oli d’oliva (15g)

BERENAR:
Torrada integral (10g)
Formatge fresc sencer (60g)
Infusió amb Stevia Oli d’oliva (5g)

SOPAR:
Crema de carbassó sense patata amb 2 formatges (200g carbassó + 2 formatets – 30g)
Peix blanc a la planxa (150g)
Iogurt natural sencer amb Stevia (125g)
Oli d’oliva (15g)

DIA 2

ESMORZAR:
Ous remenats (2 ous – 120g)
50g pernil salat + 40g formatge semicurat
Cafè amb llet sencera amb Stevia (100ml de llet)
Oli d’oliva (5g)

A MIG MATÍ:
Infusió amb Stevia + 20g de fruita seca

DINAR:
Amanida (100g enciam, 50g tomàquet, 50g pastanaga)
Peix blau a la planxa (150g)
Poma (120g)
Oli d’oliva (15g)

BERENAR:
Torrada integral (10g)
Formatge fresc sencer (60g)
Infusió amb Stevia
Oli d’oliva (5g)

SOPAR:
Mongeta tendra (200g)
Pollastre a la planxa (150g)
Iogurt natural sencer amb Stevia (125g)
Oli d’oliva (15g)

UltimoLogoOct2023Invert1

Centre ATRYS-SIMM IRLA
Carrer Josep Irla i Bosch, 5, Edifici 2
Barcelona 08034, Catalunya, ESPANYA
Telèfon (+34) 93 204 6439

Centre ATRYS-SIMM SJD
Carrer Santa Rosa, 39, Pediatric Cancer Center Barcelona
Esplugues de Llobregat 08950, Catalunya, ESPANYA
Telèfon (+34) 93 254 0470

FAX: (+34) 93 204 9641 · CORREU-E: info.simm@atryshealth.com

A ATRYS-SIMM les seves dades personals són tractades d’acord amb els principis i drets continguts a la llei GDPR 2016/679 del 27 d’abril de 2016 i a la llei LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre de 2018.
Vostè pot exercir els seus drets contactant-nos mitjançant el correu electrònic protecciondatos-sp@atryshealth.com.

UltimoLogoOct2023Invert1

Centre ATRYS-SIMM IRLA
Carrer Josep Irla i Bosch, 5, Local 2 Baixos,
Barcelona 08034, Catalunya, Espanya
Telèfon (+34) 93 204 6439

Centre ATRYS-SIMM- SJD
Carrer Santa Rosa, 39
SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
Esplugues de Llobregat 08950, Catalunya, Espanya
Telèfon (+34) 93 254 0470

FAX: (+34) 93 204 9641
CORREU-E: info.simm@atryshealth.com

Logo-TUVR-monocromo

A ATRYS-SIMM les seves dades personals són tractades d’acord amb
els principis i drets continguts a la llei GDPR 2016/679 del 27 d’abril
de 2016 i a la llei LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre de 2018.
Vostè pot exercir els seus drets contactant-nos mitjançant
el correu electrònic protecciondatos-sp@atryshealth.com.